Äntligen :D

Nu har jag ätnligen fått en iPhone 4 och jnu har jag äntligen fått tillbaka lusten för att blogga. Det här är lycka på hög nivå.

Just nu sitter jag på tåget till Stockholm och det här är sista gången jag sitter på tåget för att åka och jobba i vaxholm, i allafall för det här året. Tänk att det har gått så himla fort. Jag kommer ihåg när det bara hade gått någon vecka och jag trodde jag skulle avlida. Men nu är det endast en dag kvar och det känns underbart. På söndag är det personalfest med alla som jobbat på hotellet i sommar och det ska bli jättekul. Har fått höra genom lite skvaller att det kommer bjudas på "fångarna på fortet" ute på kastellet, samt middag i badholmen. Så på söndag har jag något att se fram emot.

Idag fyller min lilla vän Anna 20 år :D Grattis till dig vännen, nu är du äntligen Vuxen på riktigt. På lördag ska vi fira dig med ett jävla party och det kommer bli ett minne för livet.

Jag kom på att det bara är 5 dagar kvar tills jag sitter på ett plan ner till Magaluf med Victor och Sara, det är helt galet att tiden går så fort. Och gud vad jag börjar få resfeber, men det är naturligt så...

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, det blir filmmys och trevligt sällkap. Sen ska jag åka ut till Vaxholm och sova så jag är utvilad och pigg till min sista dag på jobbet. Inga sura miner då inte hihi.

Ha det bra tills vi hörs igen , pöss!

Glädjerus'

Det kom nyss ett rejält glädjerus till mig :D
Vet inte riktigt varför men det är väl bara att vara glad för det.. Har jobbat idag, och det gick väldigt bra, första gången på luckan, viket var nice. Jag grillade även min fösta tonfisk någonsin idag, och den var enligt fransmännen perfekt tillagad ;)

Har även lagat mat åt självaste Jerry Williams idag och hans vänner "The Boppers" och Jerka sa personligen att det här var riktigt bra mat, som sagt bara att tacka och ta emot. Imorgon jobbar jag igen sen dags för 2 dagar hemma i Köping.

Jag får ut pengar på min försäkring, angående stölden på min mobil i fredags, så ska nog ta och köpa mig en ny iPhone 4 lite senare :)

Bjuder på min älskade favorit låt här ikväll bara för att den triggade upp glädjen i mig :D
Nu ska jag se på en film och sen sova, puss <3


Back from hell'

Tillbaka efter några dagar... Har inte vart på blogghumör de senaste dagarna känner mig inte så himla stabil just nu faktiskt. Jag vill verkligen hem och stanna där, dra täcket över huvudet och känna mig säker. Det är så mycket som händer nu och det är otrolig blandning som jag inte orkar med...

Till att börja med så har min mobil blivit stulen igår, mitt framför näsan på mig. Nån liga som härjar runt i sthlm och stjäl mobiler. De har varit fler än jag som blev av med sina just där just då igår. De är väldigt professionella så akta er.. Mitt liv fanns i den där telefonen, visst man kan vara beroende av sin telefon men jag vr mer än beroende. Allt fanns där, ALLT!! Ärligt talat vet jag inte hur jag ska klara mig utan den.

Det fanns lite fler tråkigheter från gårdagen, träffade på personer jag inte trodde fanns kvar i mitt liv längre men nu vet jag inte mer. Jag vet inte vad jag ska känna, tycka eller göra längre. En sak måste du förstå, vill du vara en del av mitt liv igen, då får du visa det, jag kan inte gå runt och hoppas längre. Jag mår inte bra av det... Men igår visade du i alla fall något väldigt fint.

Jag har så mkt i mitt liv just nu som sagt, känns som det bara är problem, men är det verkligen problem, jag känner ibland att det bara är jag som gör det till problem. Hur länge orkar man bära på sina hemligheter? Det är slut med det nu, jag orkar iaf inte mer.


Jag hade otroligt roligt igår trotts allt, Natalie och Jenny, ni är guld värda <3
Bjöd hit dem nu i helgen för att umgås och gå ut och släppa loss, och det var precis vad vi gjorde. Jag visade dem lite av Vaxholm, sen hamnade vi nere på Kabyssen och tog en öl. In till stan sen och det var en otrolig upplevelse, det ekar fortfarande i mitt huvud från den stunden just när jag öppnar dörrarna och säger: Ladies, Welcome to Paradise!! <3  Bussresan hem var väldigt väldigt rolig. Mkt samtal med rysk brytning och sen en god morgon väckning av en busschaufför, vi hade kul! Och det var det jag behövde, så jag tackar igen för en otroligt lyckad kväll trotts allt annat skit. Ni sätter verkligen guldkanten på mitt liv <3

En bild från kvällen fick jag tag på och tänkte lägga upp, man nästan ser hur vi trivs där, god natt folk imorgon jobbar jag 3 dagar sen är jag ledig och ska ta tag i mitt liv igen, precis där jag lämnade det, i Köping. puss


Ingen energi...

Orkar verkligen inte blogga ikväll, är helt slut i hjärnan och har sjukt ont i huvudet. Och det trots att jag inte ansträngt mig allt för mkt idag...Och självklart är mina alvedon slut just nu. Jaja ibland har man sånna dagar också. Jag ska ta mig nåt glas vatten nu sen ska jag sova och hoppas att morgondagen går fort så man kan vara ledig igen :)

Puss


My day'

Ligger här i sängen och ska snart sova, försöke blogga från mobilen men gick inte så bra :/ Daniel du får hjälpa mig juuu!!

Idag var jag som sagt inne i stan några timmar, träffade Daniel och tog en fika. Verkligen kul att kunna sitta ner och prata lite skit istället för att bara ses i all hast. Jag hann även med lite shopping. Köpte en skitsnygg jacka från Zara, en tröja från JC och ett par nya Calvin Kleinisar. Bild på allt utom jackan kan ni se här nedanför , jag fick ingen bra bild på den så det får bli en annan gång. Jag tycker det är riktigt kul att shoppa underkläder faktiskt, och jag har blivit väldigt kräsen på den fronten. För jag har bestämt att det bara ska finnas märkeskallingar i min garderob haha man vet ju aldrig när man får chansen att visa upp dem ;)

Köpte även Aftonbladet idag och hittade en artikel om det tragiska som hände i Arboga för några dagar sen, och ja, vad ska man säga. Jag kunde aldrig tro att något sånt skulle flyga i en sån person, helt sjukt faktiskt... För de som inte vet vad jag snackar om så får ni leta upp det i närmaste tidning, inget jag känner för att snacka om faktiskt..

Nu ligger jag iallafall i min säng här ute i Vaxholm, eller jag sitter väl egentligen. Har precis kollat klart på filmen "Rädda menige Ryan" Har alltid velat se den men har inte riktigt haft tillfället. Och jag ska väl erkänna att det fälldes några tårar där på slutet. Tänk allt hemskt som hände på den tiden egentligen, och hur många som miste sitt liv på grund av en mans tankar. Det är helt ofattbart.

Men nu ska jag inte vara så känslig. Jag har sökt jobb idag föresten, behöver ju något efter min Vaxholmssommar. Så har sökt jobb på ett Café här i Stockholm på söder. Nu gäller det bara att snart leta bostad, om jag nu vill fortsätta bo kvar i storstan. Vi får se hur det blir med den saken.  Först ska jag iaf hem till Köping ett tag, har bestämt mig för att verkligen satsa på att ta mitt jävla körkort nu, så hoppas att jag har det innan vintern kommer ;)

Dags att sova nu, imorrn ska jag jobba så måste vara något utvilad, puss



God natt'

Mitt i natten är jag fortfarande vaken och bloggar. jag har spenderat den största delen av min dag vid datorn, vilket jag var tvungen till för det spöregnade ute och det finns inte så mycket annat att hitta på här. Men men, det har varit en lugnt och skön dag.

Jag insåg just för en stund sen att det kommer bli en riktigt rolig tid när jag slutar jobba här. För jag fick ett samtal av Natalie såhär lite på kvällskvisten och vi har lite planer på att åka ner till Kalmar den 20e augusti och träffa på en gammal vän till oss båda sen umgås med storesyrran Jessie. Det kommer bli grymt om vi nu kommer iväg. Sen har jag bokat in en resa till Magaluf med mina kära vänner Sara och Victor, och det kommer bli awesome, den 31a drar vi iväg och är borta en vecka. Sen har jag även planer på att kanske åka till Frankrike i slutet av september, men vi får se om det blir Frankrike eller England. Någonstans drar jag iaf och det kommer bli nice vart det än slutar :)

Nog om mina framtidsplaner, imorgon ska jag ta mig en sovmorgon, sen ta och fixa i ordning mig lite och sen åka in till stan. Tänkte gå i lite affärer, fast vi får se om jag orkar. Något jag iaf har bestämt att jag ska göra är att ta en fika med Daniel, vilket kommer bli supertrevligt :D Något annat tror jag faktiskt inte att jag ska göra imorgon, bara slappa och ta det lugnt , sen är det dags för jobb igen onsdag och torsdag. På fredag kanske Natalie kommer hit och festar lite med mig, om det blir så, ja då kommer Stockholm få akta sig för oss ;)

jag ligger och lyssnar på den här underbara låten nu när jag skriver, och remixen är helt sinnessjukt bra, gillar ni låten ? Den är awesome!!

 Nu tänkte jag släcka lampan och sussa så sött, men vi hörs imorrn :D Puss


Äntligen'

Äntligen har jag fått ingång mitt internet :D Är så jävla glad, har inte kunnat blogga eller vara social på något sätt förns nu.

Det har hänt mkt sen jag bloggade sist, jag har åkt tillbaka till stockholm efter en grymt trevlig helg i köping med lite fest. Och det var en grym fest faktiskt, tack alla som kom och deltog. Hann även med lite filmmys med några vänner dagen efter vilket var nice.

När jag kom fram till stockholm träffade jag på Daniel och hans kusin. Vi tog sällskap till tekniska, trevligt att ses igen :) Sen åkte jag ut till Vaxis och intog sängen för att slockna direkt.
Här i Vaxholm har jag bara hunnit med att jobba hittills, men idag är jag ledig :) Jag ska nog ta och kolla på massa filmer eller nåt, vi får se.

För övrigt har jag fått reda på de mest chockerande sakerna idag, och det kan jag säga, när man blir riktigt chockad då blir man verkligen det. Förstår mig inte riktigt på vad som kan flyga i människor och vad de kan göra egentligen... Helt sjukt.


Mer hade jag inte att säga för stunden, Kommer säkert med fler inlägg under dagen, puss


RSS 2.0